ServiceFinder: Vägen till framgång

ServiceFinder: Vägen till framgång

Du som är företagare vet att din framgång beror på antalet kunder du kan få och den uppfattning de har om dig och din service. Men hur ska du kunna nå ut till fler kunder? Jo, du kan använda dig av ServiceFinder tjänster.

Du kan se ServiceFinder som en online-portal genom vilken dina blivande kunder strömmar in, sökande efter just de tjänster som du erbjuder. Det är den perfekta chansen för dig att höja din röst och tala om för världen vem du är och vad du gör – och det bästa är att hela anmälningsprocessen tar inte mer än fem minuter. Det enda du bör göra är att fylla i en intresseanmälan som du hittar på företagets hemsida servicefinder.se. Ange uppgifter som företagsnamn, organisationsnummer och telefonnummer, och klicka sedan på Kontakta mig.

Fler möjligheter

När du blivit godkänd som samarbetspartner, finns det fler saker du kan göra för att öka dina möjligheter av att bli upptäckt av framtida kunder. Här kan du läsa om några av dessa:

• Fyll i din Företagspresentation. Här kan du ladda upp din logotyp och skriva en liten presentation för din aktivitet. Detta kommer att ge det hela ett mer professionellt intryck, och på så sätt öka det förtroende du vill skapa hos dina blivande kunder.
• Beställ en tilläggstjänst så att ditt företag syns i Företagsguiden. Detta är en aktuell lista på de företag som samarbetar med ServiceFinder. Genom att gå in på denna sida kan konsumenten hitta de företag som är relevanta för hens behov utan att fylla i en ansökan. Att ditt namn syns på denna lista kommer att öka dina chanser att få nya kunder.
• Var aktiv på din profil och kolla den regelbundet. På så vis kan du svara på de förfrågningar du får så snabbt som möjligt, vilket ökar den uppskattning som konsumenterna känner för ditt företag, och utan dröjsmål klara upp problem som kan uppstå. Läs mer om Servicefinders kontor och historian bakom servicefinder

Comments are closed.