Populära konferenshotell

Ett av de många hotell där det ordnas konferenser året om över hela landet, är Scandic Hotels. Scandic säger sig anordna över 200 000 möten varje år och har arbetat fram ett eget konferenskoncept som de kallar Meeting. Scandic har 130 konferenshotell i nio länder och det innebär sammanlagt ca tusen konferensrum, vilket gör deras utbud enormt för er som som ska arrangera konferens. Det finns olika typer av paketlösningar, designade speciellt för att passa er.

Scandic konferenshotell presenterar även en ny sorts konferensrum som man kallar för Think Tank. I samarbete med Konstfack och SIS Miljömärkning har man skapat konferensrum med en avslappnad karaktär och möjlighet till kreativitet, allt för att stimulera tankeversksamheten hos konferensdeltagarna. Scandic konferenshotell erbjuder även gratis Internetuppkoppling för sina konferensgäster.

En annan klassiker när det kommer till konferenshotell och fester är Grand Hotell i Stockholm, som passar alla som är ute efter vackra miljöer och tradition. Grand Hotell har utsikt över landmärken i huvudstaden som Kungliga Slottet och Gamla Stan. Hotellet kan ta emot upp till 800 konferensgäster och är ett hotell som lägger stor vikt vid helhetsupplevelsen. De har en stor stab av personal som arbetar med att anordna konferenser och  de 18 konferensrummen hotellet erbjuder är annorlunda andra konferenshotell, alla med sin egen prägel när det kommer till inredning och stil.

Med det perfekta läget mitt i storstadspulsen som Stockholm har att erbjuda, är Grand Hotell det perfekta valet för att även kunna njuta av underhållning och aktiviteter runt omkring, som restauranger, kultur och andra nöjen. konferensproffsen

Comments are closed.