Om man vill bli fin…

Vissa lägger ner enorma förmögenheter på att skaffa sig ett utseende som passar normen och idealen. Haka, näsa och bröst ska se ut på ett visst sätt. Inte minst i Hollywood är det mer vanligt att man gjort ett ingrepp än att man inte gjort det – om man tillhör kategorin som syns på bioduken. I vissa fall har niten att få det perfekta utseendet gått till överdrift så att personen passerat gränsen och ramlat ner på andra sidan – utan att egentligen själv vara medveten om det. Ta som exempel Mickael Jackson.

Men sedan finns det en helt annan kategori av människor som väljer att operera sitt utseende. De strävar efter helt andra ideal. Ett sådant exempel är Dennis Avner. Även känd som “Catman”. Hans indiannamn är “Stalking Cat”. Han har genomgått en omfattande kirurgi för att se ut som hans totemdjur – tigern. Ändringarna i hans utseende inkluderar omfattande tatueringar, transdermala implantat – som morrhår, subdermala implantat – som att ändra formen på ansiktet samt slipning och förändring av tänderna, för att få dem att se mer ut som en tigers.

Detta är en extrem form av plastisk operation som knappast är särskilt normal i sammanhangen – men som fått avsedd verkan: uppmärksamhet och berömmelse. Oavsett varför man genomgår en plastisk operation så kan man alltid räkna med fysisk smärta och svår läkningsprocess. Och efter det en lång rad med utmaningar i privatlivet. Du bör vara förberedd. Skaffa dig mer information på www.plastikkirurgifakta.se

Comments are closed.