Om bilförsäkringar

Enligt svensk lag ska alla motordrivna fordon som inte är avställda vara försäkrade. Villkor och pris varierar kraftigt från försäkringsföretag till försäkringsföretag. Det lönar sig således att titta över de olika erbjudandena på marknaden innan man skriver på kontraktet. Nu kan du snabbt och enkelt jämföra bilförsäkringar. Surfa in på www.bilforsakringsguiden.se. Tjänsten är ansluten till nio ledande bolag. Fyll i uppgifterna i webformuläret så räknar vi ut din premie. Det är helt gratis och tar inte mer än 30 sekunder!

På sajten www.bilforsakringsguiden.se finns en mängd matnyttig information sammaställd för dig som står i begrepp att teckna ny försäkring. Samtliga försäkringsbolag erbjuder någon variant av standardpaketen: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. För den enskilde konsumenten är det viktigt att sätta sig in i detaljerna. Många bolag erbjuder dessutom tilläggsförsäkringar.

Ett företag som är relativt nytt på den svenska marknaden är Moderna Försäkringar. Det ingår i Tryg Fosikring, Nordens största försäkringskoncern. Idag har har Tryg över 2.2 miljoner privatkunder och mer än 200.000 företagskunder i de nordiska länderna. Moderna är ett innovativt företag och har fokuserat på att ta fram produkter som är enkla att administrera. Vidare har företaget satsat mycket på ny teknik och utvecklingen av digitala tjänster. För den som ägar fritidsbåt, entusiastbil eller motorcykel är Moderna ett bra alternativ.

Gratistjänsten www.bilforsakringsguiden.se gör försäkringsvärlden lite mindre krånglig. Med vår hjälp slipper du slösa tid på att samla in information om och jämföra en mängd olika försäkringar. Vi gör det åt dig. Tack vare www.bilforsakringsguiden.se blir livet lite lättare!

Comments are closed.