Mest fördelaktiga bilförsäkringen

Nu kan du lätt hitta den mest fördelaktiga bilförsäkringen! Allt du behöver göra är att surfa in på hemsidan billigaste-bilforsakringen.se och fylla i dina uppgifter. Vi hjälper dig att jämföra villkor och priser hos nio ledande försäkringsbolag. Tjänsten är helt gratis och lätt att använda. Det behöver inte ta mer än 30 sekunder att hitta den försäkring du söker!

Aktsam är ett företag som erbjuder en mängd förmånliga försäkringspaket. Varumärket ägs av välkända Trygg-Hansa, som i sin tur ingår i försäkringsjätten RSA. Oavsett om du väljer trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring kan du räkna med att Aktsam ger dig ett bra pris. Företaget erbjuder speciellt förmånliga villkor för dokumenterat aktsamma förare och har utvecklat en snabb och effektiv skaderegleringsprocess. Oftast kan du sköta hela ärendet över telefon. Aktsam profilerar sig också genom att erbjuda väldigt låga självrisker (för trafik är den exempelvis 0 kronor).

Aktsams halvförsäkring ersätter skador som uppstått på grund av brand, åsknedslag, explosion samt kortslutning på elektriska kablar. Den täcker även förluster vid stöld och i vissa fall skador på motor, elektronik och växellåda. Läs mer om Aktsams erbjudanden på www.billigaste-bilforsakringen.se. Den som även vill skydda sig mot vagnskador ska teckna en helförsäkring. Här kan du välja mellan 3000 kronor, 4500 kronor och 6000 kronor i självrisk. Ju högre din självrisk är desto lägre blir din premie.

Försäkringsbolagen använder sig av komplicerade algoritmer för att beräkna premier. Förutom förarens ålder samt fordonets ålder och värde påverkas premien även av aktuell trafik- och olycksstatistik.Villkor och priser förändras därför kontinuerligt. Gratistjänsten på www.billigaste-bilforsakringen.se hjälper dig att hålla koll!

Comments are closed.