Kan kvinnor bär mäns solglasögon?

Solglasögon från Police är avgjort skapade för män. Med stora namn inom den manliga modellvärlden som Antonio Bandaras, George Clooney och Justin Timberlake, är det inte konstigt män dras till dessa attraktiva, elegant och modernt design solglasögon. Men hur är det med kvinnor? Kan och bör kvinnor bär solglasögon designade för män?
Många män väljer Police solglasögon, inte för deras massivt framgångsrika och lockande annonskampanjer , utan eftersom Police solglasögon är designade med stil utan att täckas i ljusa färger eller överdimensionerade logotyper. Police solglasögon har bemästrat konsten av skapa en casual stil med sin senaste modell för män, men bör kvinnor försöka sig på denna stil också?
Det finns två huvudsakliga orosmoment för kvinnor som bär mäns design. Först, bågarna är något större – vilket möjliggör större manliga huvuden. Eftersom kvinnor har tunnare och mindre huvuden, passar inte mäns solglasögon och sitter inte bekvämt eller stabilt. Det innebär också att solglasögonen är anpassade efter ögon som sitter något längre ifrån varandra. För mindre kvinnor kan detta göra solglasögonen omöjliga att ha på sig. Så innan du köper solglasögon designade för män, prova på några först för att se till att de sitter bekvämt. Ett tips bara.
Ja, detta var lite grann om detta. Men kanske du vill lära dig mer om solglasögon. Att söka sig fram till relevanta texter om detta är inte det lättaste. Du hittar nog allt du behöver veta om du surfar in på

www.solglasogonmode.se. En sida full av information och bra artiklar.

Comments are closed.