Har du testat nätbingo någon gång?

Har du testat nätbingo någon gång? Ge det en chans! Det är på en och samma gång spännande och avslappnande. När du spelar på nätet kontrollerar du själv när du vill spela och mot vem. Om du inte trivs med de andra spelarna i ett visst virtuellt bingorum är det ju enkelt att byta. Hos en del spelbolag, exempelvis Svenska Spel, kan du välja att endast spela mot dig själv.

På senare år har alltfler spelsajter etablerats. Innan du väljer en viss speloperatör är det värt att ta en stund och läsa på. Villkor och regler kan skilja sig ganska markant från sajt till sajt. Bingovinster från spelombud inom EU/EES-zonen, till exempel, är skattefria. Om du däremot spelar på en sajt med huvudsaklig verksamhet utanför denna zon kan skatten bli ganska rejäl om du har otur. En annan sak att alltid ha i bakhuvudet är att det finns ett flertal sajter som inte är helt pålitliga. Du som är intresserad av att spela nätbingo ska därför först besöka http://www.bingoresurs.se. Här hittar du ständigt aktuell information om spelsajter och deras kampanjer. Med vår hjälp spelar du tryggt. Vi arbetar enkom med spelombud som uppfyller våra strika säkerhetskriterier.

Ett bra alternativ för dig som vill börja spela är Bingo Bongo, som har licens på Gibraltar. Här kan du välja att spela själv eller i lag. Med jämna mellanrum arrangerar Bingo Bongo kryssningar i Karibien för sina spelare. Biljetterna lottas ut. Läs mer om Bingo Bongos medlemsresor på www.bingoresurs.se.

Comments are closed.