företag som erbjuder bilförsäkringar

Idag finns det ett mycket stort antal företag som erbjuder bilförsäkringar. Vilket företag och vilket specifikt avtal passar dig bäst? Gå in på Bilforsakrarna.se Vi hjälper dig, helt utan kostnad, att hitta den bilförsäkring som bäst rimmar med dina behov.

Om du letar efter ett tryggt företag med mycket gott rykte så ska du ta en närmare titt på Moderna försäkringar. Detta danskägda företag ingår i en av Nordens största försäkringskoncerner. Om du är nyfiken på Moderna försäkringars förmånliga erbjudanden kan du kontakta dem direkt på telefonnummer 0200-259 259. Företagets kompetenta och erfarna medarbetare hjälper dig att hitta rätt och står alltid till tjänst för att förklara detaljerna i olika typer av avtal.

Om du går in på Moderna försäkringars hemsida och köper en bilförsäkring får du en rabatt på 200 kronor. Företaget är dessutom det enda i bransched som låter dig som kund välja vilken verkstad som ska serva fordonet efter en eventuell olycka.

Hos Moderna försäkringar kan du välja mellan standardkontrakten: trafikförsäkring (som är obligatorisk) samt halv- och helförsäkring. Dessutom erbjuder de ett antal tilläggsförsäkringar, som bland annat inkluderar trafikolycksfall och krishjälp, hyrbil, assistansförsäkring och kombiförsäkring.

Som kund hos Moderna försäkringar kan du välja helårsbetalning eller att dela upp kostnaden per månad. Det finns även möjlighet att betala per kvartal och halvår, men för dessa alternativ måste du kontakta kundtjänst på telefonnummer 0200-259 259. På Bilforsakrare.se kan du läsa mer om Moderna försäkringar och vad de kan erbjuda dig. Besök oss idag och bli en smartare försäkringskund!

Comments are closed.