Det vattenlösliga vitaminet B12,

Det vattenlösliga vitaminet B12, som ingår i kosttillskottet Bredspektrum Antioxidant, är med sina många egenskaper som ser till att nervsystemet fungerar, värt en egen artikel. B12 är vanligt förekommande i animaliska livsmedel. Såväl lever, kött och fisk som skaldjur, mjölk, ost och ägg innehåller B12. Det finns också icke-animaliska livsmedel som innehåller B12. Vegetarianer och veganer kan få i sig B12 genom att äta alger, groddar, och berikade produkter så som många typer av sojamjölk, havremjölk och andra mjölkersättningsprodukter.

En rad av tillstånd kan uppkomma till följd av brist på vitamin B12. Blodbrist, trötthet, irritation och depression är några av dem. Brist på B12 är vanligast bland vegetarianer, veganer och äldre och kan enkelt motverkas genom kosttillskott. Kosttillskottet Bredspektrum Antioxidant innehåller inte bara dagsbehovet av B12, den innehåller också många andra livsviktiga vitaminer och mineraler som gör dig gott. Utöver B12 innehåller detta prisvärda kosttillskott både C-vitamin, A-vitamin, koppar, selen och zink, och de viktiga vitaminerna B6 och D3. Bredspektrum Antioxidant höjer immunförsvaret och gör dig redo att möta livets utmaningar, dessutom till ett pris som står sig bra på marknaden.

Du beställer en burk som innehåller två månaders förbrukning av antioxidanter via webbutiken och får sedan dina billiga antioxidanter levererade direkt i brevlådan. För att du ska slippa onödiga uppehåll i ätandet av kosttillskott kan du välja att prenumerera på antioxidanterna och får i så fall hem en ny burk med lika antioxidanter varje månad. Du slipper regelbundna beställningar och får sak mindre att tänka på.  http://www.antioxidanter.biz         

Comments are closed.