CrossPrint AG erbjuder ett brett utbud av skrivarprodukter

CrossPrint AG erbjuder ett brett utbud av skrivarprodukter. Vi månar om att tillgodose behov från samtliga segment av vår kundbas. I vårt e-varuhus, som du hittar på crossprint, finns produkter för både privatpersoner, små familjeföretag och stora internationella firmor. Vi har skrivarpatroner och tillbehör till kopiatorer och faxar för skolor och universitet, reklambyråer, sjukhus och kyrkor.

För större beställningar ordnar vi, på begäran, speciella offerter. Förutom ett brett sortiment av produkter från runt 30 originaltillverkare erbjuder CrossPrint även en mängd bläckpatroner och lasertoner från tredje part. Notera att även de senare täcks av din skrivargaranti. Exempelvis erbjuder Crossprint en mängd miljövänliga och prisvärda produkter från ansedda Pelikan och Keymax.

Crossprint värnar om en nära kundrelation. Om du har frågor, tveka inte att kontakta våra kompetenta medarbetare. Vår kundservice är öppen dagligen mellan klockan 09:00 och 17:00. Du når oss på telefonnummer 0800 588 79 73 samt email, kundendienst@crossprint.de. Här kan du även få hjälp med varor som du inte hittar i vår e-butik. Slå en signal så hjälper vi dig hitta det du söker.

Vi på CrossPrint erbjuder konkurrenskraftiga priser och rättvisa villkor.

Hos Crossprint kan du välja mellan ett flertal säkra betalningssätt. Vi stödjer köp med kreditkort som Mastercard, Visa, American Express och Postcard. Överföringen sker i detta fall via Saferpay och uppfyller högsta säkerhetsstandard. Vi använder oss av 3-D Secure-teknik. Du har även möjlighet att betala via Paypal eller med Faktura. Om du väljer faktura går köpet genom det etablerade e-betalningsföretaget Klarna. Hos CrossPrint handlar du tryggt!

 

http://www.crossprint.de/brother/
http://www.crossprint.de/canon/
http://www.crossprint.de/epson/

Comments are closed.