Bingolotto med Leif ”Loket” Olsson drog igång 1989

Bingolotto med Leif ”Loket” Olsson drog igång 1989 och var en enorm succé under det kommande årtiondet. Med tiden har programmet börjat tappa många av sina tittare, men intresset för bingo är fortfarande stort i Sverige. Fler och fler söker sig dock till nätbingo, som både erbjuder större flexibilitet och variation. Här väljer du själv när du vill spela och vem du vill spela med. Dessutom kan du oftast välja mellan ett antal olika varianter av bingo. Om du vill läsa mer om bingo på internet, gå då till www.bingogubben.se.

Bingo bygger på enkla spelprinciper. Det är förmodligen en av anledningarna till att det fortsatt vara så omtyckt. Om spelar konventionell bingo kan det ibland bli lite stressigt att hinna med om du spelar med ett stort antal brickor samtidigt. Spelsajter har ofta ett ”Auto”-alternativ, vilket innebär att datorn fyller i åt dig och signalerar när du får bingo. På så sätt missar du inga vinster.

Konkurrensen har blivit alltid hårdare på spelmarknaden under senare år. Du som vill spela på nätet har ett antal alternativ att välja mellan. Kolla runt och jämför innan du börjar spela. Kanske är det någon som har ett extra fördelaktigt erbjudande just nu. Alternativt kan du ta hjälp av www.bingogubben.se. Här hittar du allt du behöver veta om nätbingo.

Ibland läser man om stora kasino- eller pokervinster i kvällstidningarna. Bingo däremot förknippas inte ofta med stora pengabuntar. Man dock tjäna en rejäl hacka om man har tur. Den högsta bingovinsten som hittills delats ut ligger på 2 miljoner kronor. Börja spela du också! På www.bingogubben.se kan du läsa mer om nätbingo.

Comments are closed.