Bingohallarnas tid är förmodligen förbi. Intresset för TV-bingo har också svalnat

Bingohallarnas tid är förmodligen förbi. Intresset för TV-bingo har också svalnat betydligt sedan glansdagarna under mitten av 1990-talet. Men på nätet ökar spelandet i rask takt. Alltfler spelombud erbjuder numera bingo (många har till och med helt inriktat sig på olika varianter av spelet). En anledning till nätbingons framgång är att den kan erbjuda både flexibilitet och variation. När du spelar på internet väljer du själv när du vill spela och mot vem. Om du inte gillar ett visst bingorum är det bara att byta. Den möjligheten hade du inte i de gamla bingohallarna. Vill du veta mer om nätbingo, besök då informationssidan bingononstop.se

Unibet är en av de spelsajter som snabbt expanderat under senare år. Idag har de runt 2 miljoner kunder. Bolaget startade 1997 och erbjuder vadhållning, livespel och olika typer av kasinospel. Huvudkontoret återfinns i Wimbledon, Storbritannien, men den huvudsakliga marknaden är Sverige. I likhet med alla seriösa spelombud kräver Unibet att du är 18 år för att kunna registrera dig.

När spelar på Unibet slipper du sitta och vänta. Nya spel startar kontinuerligt. Den som spelar på Unibet måste ha Flash installerat i sin dator. Du behöver inte ladda hem någon sajtspecifik programvara. Istället spelar du i din webläsare. Den som ibland har problem med dålig internetuppkoppling behöver inte oroa sig. Om din anslutning av någon anledning skulle sluta fungera under pågående omgång så spelas omgången automatiskt klart och din eventuella vinst sätts in på ditt spelkonto. Unibet erbjuder ett flertal varianter av bingo och kostnaden för spelbrickorna ligger mellan 2 och 20 kronor. Läs mer om Unibet Bingo på www.bingononstop.se.

Comments are closed.