Behöver du hjälp med trädfällning?

Behöver du hjälp med trädfällning? Är du i behov av juridiskt stöd? Ska du göra om badrummet? För alla som ska anlita ett tjänsteföretag: kolla in ServiceFinder, Sveriges största tjänsteförmedlare. Genom att anlita företaget via ServiceFinder så sparar du massor av tid.

Allt du behöver göra är att fylla i en intresseanmälan, där du skriver vad du behöver hjälp med. Kort därefter, i regel inom ett dygn, så kommer du får svar från upp till fem företag som vill göra jobbet. Du kan nu i lugn och ro gå igenom de offerter du fått in. Vill du söka upp ett företag på egen hand? Då ska du gå till Företagsguiden, där du kan läsa mer om de ansluta företagen.

Att skicka in en intresseanmälan är självklart helt gratis. Och det medför heller inga förpliktelser från din sida. Vidare är det viktigt att komma ihåg att du alltid kan känna dig trygg då du anlitar ett företag via ServiceFinder. Samtliga företag som är anslutna till ServiceFinder har kontrollerats, att de innehar en F-skattsedel och att deras ekonomi är i sin ordning.

ServiceFinder är ett företag som arbetat med tjänsteförmedling i tio års tid, och är störst i branschen, i Sverige. Sedan 2011 är ServiceFinder en del av Schibsted Media Group, där flera andra välkända företag ingår. Några av dessa är Aftonbladet, Lendo, Blocket, Prisjakt, hitta.se och Svenska Dagbladet. Gå in på servicefinder.se för att läsa mer! För direkt kontakt med det svenska tjänsteförmedlingsföretaget ServiceFinder ringer du 08-653 00 00.

Comments are closed.