Balkongbyggnation innebär en väsentlig förändring

Balkongbyggnation innebär en väsentlig förändring av en fastighets fasad. Enligt bostadrättslagen måste således ett sådant beslut fattas av en bostadsrättsförenings föreningsstämma. Därefter måste föreningen ansöka om bygglov. Vi på Fästeb Bygg AB guidar dig genom hela processen, från plan till förverkligande. Läs mer om vårt företag på fästeb.se.

Fästeb Bygg AB har mer än 20 års erfarenhet inom balkongbyggnation. Idag är vi ett av Stockholms mest eftersökta företag. En viktig anledning är att vi kan skräddarsy våra produkter, så att de till form och konstruktion harmonierar med fastigheten och den omkringliggande byggda miljön. På så sätt får du inte endast en mer estetiskt tilltalande balkong. Med en väl uttänkt konstruktion är det också lättare att få bygglov.

Gå in på vår hemsida, www.fasteb.se, och titta närmare på några av de tusentals balkonger vi redan har konstruerat. Du hittar dem genom att klicka på ”Galleri” i den övre menyraden. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta i så fall gärna vår hjälpsamma kundtjänst på telefonnummer 08-744 00 07. Vi finns tillgängliga under kontorstid, vardagar mellan klockan 08:00 och 16:00.

Du har även möjligheten att skicka in en intresseanmälan via webformuläret på vår hemsida. Ange bara vem vi ska kontakta så hör vi av oss. Fästeb Bygg AB erbjuder platsbesök och offert utan kostnad. Hör av dig till oss, så berättar vi vad vi kan göra för dig!

Tack vare våra medarbetares gedigna erfarenhet och kunnande kan vi på Fästeb Bygg AB erbjuda en effektiv och säker byggprocess. Den enskilde bostadsrättsinnehavaren påverkas endast under 2-3 veckor. Om du planerar att bygga balkong, vänd dig till Fästeb Bygg AB!

Comments are closed.