Shoppa dina skrivartillbehör på nätet

Shoppa dina skrivartillbehör på nätet! Vi på CrossPrint levererar bläck och toner till bläckstråle- och laserskrivare från över 30 tillverkare samt en mängd förbrukningsartiklar till faxar och kopiatorer. Vårt lager omfattar för tillfället omkring 7500 artiklar och sortimentet kompletteras kontinuerligt. Det finns ingenting att tveka på! Kolla in vår e-butik idag på crossprint

CrossPrints webbbutik är effektiv och lätt att navigera. Du kan använda vår söktjänst för att hitta de varor du söker. Allt du behöver göra är att skriva in skrivarmodell eller artikelnummer i sökrutan och sedan klicka. Du kan även söka direkt på en viss tillverkare. Klicka i så fall på företagets logotyp.

När du handlat klart fortsätter du till kassan. Här kan du välja den form av betalning som är smidigast för dig. Väljer du faktura har 14 dagar på dig att betala efter det att varan levererats. Ett annat alternativ är att betala med kreditkort. I nuläget arbetar vi med Mastercard och Visa. Transaktion sker då på en krypterad sida, och tjänsten bygger på Saferpays 3-D Secure-teknik. CrossPrint tummar aldrig på säkerheten. Slutligen kan du betala via tjänsterna Paypal eller Payolution.

För bläckpatroner och lasertoner erbjuder CrossPrint både tillgängliga originalprodukter och kompatibla produkter. Samtliga täcks av din skrivargaranti.

CrossPrint jobbar nära kunden. Skulle du ha frågor—angående din beställning eller om oss—kontakta i så fall vår kundservice. Vi nås måndag till fredag under kontorstid på telefonnummer +41 41 630 49 39. Du kan även nå oss via email, info@crossprint.at eller kundendienst@crossprint.at . Låt oss hjälpa dig! Handla hos CrossPrint.

Lexmark toner
Samsung toner
HP toner 

Comments are closed.